Days of thunder

V mesecu juniju 2012, točneje 2. junija, je na lokaciji Franky’s puba in parkirnih površinah prevozništva Pfeifer v Nazarjih, na 3.000 kvadratnih metrih površine potekal dogodek z imenom Days of thunder.

Vsak od nas, je že pogledal pravi ameriški film in vsak od nas, bi si vsaj enkrat želel v živo ogledati njihov stil, pa tudi način življenja…Vonj po bencinu in glasnih V8 motorjih, pa je pika na i tistemu, kar nas v določenih trenutkih popelje v sanje dnevov grmenja.

[facebook_ilike]

Od začetka do danes

Days of thunder, je tradicionalna prireditev(od leta 2007 do leta 2010), namenjena ljubi­teljem in lastnikom ameriških vozil.  Leta 2009, je bila prireditev zaradi prostorskega problema odpovedana. Zato pa smo leta 2010 prireditev pripravili na povsem novem nivoju. Prvo leto (2007), so prireditev organizirali v Kampu Menina. Srečanja se je udeležilo 38 lastnikov ameriških vozil in približno 300 obiskovalcev. Leta 2010  so, na novi lokaciji Franky’s puba in parkirnih površinah prevozništva Pfeifer v Nazarjih, imeli že 78 vozil in 2000 obiskovalcev. Prireditev je vodil znan voditelj resničnostnih šovov Vid Valič. Z glasbo sta program popestrili dve glasbeni skupini, ki igrata pristno ameriško glasbo(Bitch Boys in Eight bomb). Obenem je prireditev postala medn­arodna, saj so se srečanja udeležili lastniki vozil iz Avstrije, Madžarske in Hrvaške.